2 fm
i varannan maska osv till storleken passade min burk, sedan virkade jag fasta maskor i den bakre maskbågen utan ökningar till höjden var rätt, avslutade med ett varv smygmaskor
Rör ihop ägg och socker - INTE med elvisp. DOCK gräddade jag kakan i 45 minuter (ist för 20-25) eftersom den var så hög. Häll smeten i formen och grädda nederst i ugnen i 175 grader, 20-45 minuter - beroende på formens storlek
Nu är det snart jul så nu börjas det så smått med lite julbak. ). Här kommer en glutenfri mjuk pepparkaka som jag slängde ihop hos Kerstin då Anders är glutenallergiker och den blev riktigt bra
E-postadress. 10 - 12 st ( jag gjorde 12, lättare hantera i små utrymmen o beg utrustning). ca 3 1/2 -4 dl vetemjöl. Ta upp degen på väl mjölat bakbord, dela degen i 10-12 bitar och rulla till runda bollar. 10 - 12 st ( jag gjorde 12, lättare hantera i små utrymmen o beg utrustning). ca 3 1/2 -4 dl vetemjöl. Ta upp degen på väl mjölat bakbord, dela degen i 10-12 bitar och rulla till runda bollar. 10 - 12 st ( jag gjorde 12, lättare hantera i små utrymmen o beg utrustning). ca 3 1/2 -4 dl vetemjöl. 10 - 12 st ( jag gjorde 12, lättare hantera i små utrymmen o beg utrustning). ca 3 1/2 -4 dl vetemjöl
-) Lagom till adventsfikat bjuder jag här på en riktigt härlig mjuk pepparkaka Det tog ett par försök men trägen vinner och till slut hittade jag en variant som passerade sambons kvalitetskontroll med högsta betyg
-). Grädda i ugnen i ca 15-20 minuter. Oj vad helgen har gått snabbt. I fredags var jag och några vänner på en indisk restaurang på söder i Stockholm som heter Indian Garden och ligger på Västgötagatan 18
Tänk på att använda mjölkfritt margarin och majs-ströbröd. Wells gluten- och laktosfria basmjöl. 3 1/2 dl ljus mjölmix, t ex Sempers fina mix eller MixWells gluten- och laktosfria basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.