Eftersom det är ännu tråkigare att låta disken stå till ett annat tillfälle, så tänkte jag att jag i alla fall kunde hotta upp kvällen med att testa att göra lite chokladpannacotta (som jag för övrigt varit sugen på sedan vi åt pannacotta i påskhelgen
Dekorera med grädde och färska bär. Färska bär. Tillsätt den kondenserade mjölken och bären. Färska bär. 225 g hallon/blåbär. Klä en springform på ca 22 cm i diameter med bakplåtspapper. Täck formen med plast eller aluminiumfolie och ställ i frysen i ca 5 timma men för mig hade över natt till nästa dag festen då
Mjölkchokladpannacottamed smak av apelsin. Gjorde Roy Fares mjölkchokladpannacotta till efterrätt. Tillsätt gelatinbladen och mixa med stavmixer till en slät pannacotta
Jamen hur gott är det inte att avsluta en perfekt middag med en barnsligt god och söt efterrätt. Spritsa/skeda i grädde i varje portionsglas och toppa med hackad dajm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.