Receptet knåpade jag ihop själv och om man inte håller så hårt på det här med kalorierna byter man ut mjölken mot grädde så blir den ännu krämigare och godare
Det är ingen hemlighet att jag älskar After Eight. Jag använder alltid samma grundrecept som ger sådär perfekt krispiga kanter och en seg insida men after eighten gjorde den sega insidan ännu segare
Jag gjorde en enkel men riktigt god efterrätt idag, en chokladmousse med smak av after eight. Ikväll blir det fredagsmys med bad på Gustavsvik, middag och bubbel och imorgon blir det middag hemma hos M & K
Kladdkaka medafter eight. Häll i en form med löstagbara kanter och ställ in i ugnen i 175 grader i 15-20 minuter. 25 g smör1 dl grädde20 after eight bitarSmält smör och blanda ner grädde och after eight, rör tills det är helt blandat, häll över den kalla kakan och ställ kallt
Idag lät jag mig inspireras av den smakkombinationen i en underbar cupcake med en seg browniebotten proppfylld medafter eight, toppad med en fluffig päronfrosting
Smörj och bröa en rund form med löstagbar kant. Servera med lättvispad grädde. Ta ut tårtan och täck den med chokladbitarna till glasyren och ställ in i ugnen i 3-5 minuter så att chokladen smälter. 175 g After eight. 100 g After eight
Hacka den mörka chokladen grovt och lägg i en värmetålig skål tillsammans medAfter Eight-choklad. Jag dekorerade mina med mynta och färska bär och serverade med en kula vaniljglass
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.