Men nu är både shorts, busvisslande unga kavaljerer och vanliga pizzor för evigt förpassade till minnesbanken, och bara man inte jämför och hakar sig fast vid hur det SKA smaka eller vara så är det helt okej
Ett sådant där matminne som sitter djupt rotat i den gastronomiska minnesbanken. Makrillen är tillsammans med lax och sill/strömming en av de tre feta fiskar som är vanligast i våra fiskdiskar på mataffären
Jag la det då på minnet och tänkte att det här kan man ju fixa enkelt hemma, men det hamnade ganska långt bak i minnesbanken och gömde sig där fram till i söndags
Några rader till minnesbanken, minnet av goda viner, god mat och ännu godare vänner. Minnet av tidens tand, tillfälligheter och ett inte försumbart utrymme i hjärtat till baracker
Jag som inte använt min engelska så mycket i tal på rätt många år kom snabbt in i språket och insåg att det jag lärt mig genom livet faktiskt finns sparat i minnesbanken
Tänkte jag skulle försöka knåpa ihop en serie med året som gått, men eftersom jag varit rätt dålig även med kameran så blir det stora hopp i minnesbanken ibland
Semestern är här. Det är måndag och min första semesterdag. Hyfsat väder men lite småkallt emellanåt. Typisk svensk sommarvärme, alltså inget att gnälla för
När jag nu ska försöka återberätta vad som hände för ca 3 veckor sen får jag verkligen gräva i minnesbanken då vi levt som i ett töcken den senaste tiden
Under kort tid har jag vid två tillfällen (här och här) slängt ur mig begreppet Druivenlambic eller druvlambic och precis som ordet säger är det lambic som får macerera med vindruvor av olika slag
Jag skulle ju försöka lägga alla olika sorter i minnesbanken och ni kan ju ana hur bra det gick. Denna helg tror jag går till världshistorien i att frossa i god mat
en helg jag gärna sparar i minnesbanken. Då har vi alla fått lägga 2013 till historien och jag vet inte hur det känns för er men själv känns det väldigt skönt att få blicka framåt mot ett, vad jag hoppas ska bli, fantastiskt och händelserikt 2014
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.