Jag driver alltså matbloggen MinLilla Kokvrå, med ett stort fokus på enkel vardagsmat. Ett och annat kalas händer det också att vi har, vilket innebär att det även blir en hel del bakat i vrån, recept som jag naturligtvis delar med mig av till mina läsare
Nu när det är äppelsäsong så blir det en del äppelpajer/äppelkakor och den här gången var det dags för en äppelpaj för att inviga minnya pajform från Le creuset
Låt vila ca 30 minuter. I lördags när vi hade vinprovningen hemma hade jag gjort en kall buffé eftersom vi skulle sitta ute i glashuset och var åtta personer
Var hos min frisör/vän och trollade lite med håret. Spirulinasmoothie. Vi kom in på hur svårt det är att hitta en schysst frukost, jag fick då tipset om en smoothie som om man dricker ska studsa genom hela dagen
Brukar roa mig emellanåt med att ta reda på vilka recept som är mest klickade här på bloggen. Senast var i december och kan konstatera att det är samma tre recept som ligger kvar i toppen, med den populära Tuppkakan på första plats, medan tvåan och trean däremot har bytt plats
Innan jag flyttade till Italien, vände jag nog mer elle rmindre ryggen mot zucchiniblommorna i affären - mest för att jag inte hade en aning om vad jag skulle använda dem till
Min födelsedagstårta, mangomousse med mango bitar och kokosmousseSpacklad med vaniljsmörkrämAlla dekorationer är sugarpaste-flowerpasteAnnat gott fanns med
Min man är ledig. JAG HAR KOMMIT IGÅNG MED MIN TRÄNING. Men av någon anledning så har jag de senaste åren faktiskt, nöjt med med lite långpromenader tillsammans med min älskade man
Nyfikenhet och ett habegär väcktes hos mig och till min stora glädje fick även jag en burk av denna rökiga, fylliga och mystiska krydda av miss Meister när vi sågs senast
I dag lanseras Häagen-Dazs nya smak honey, walnut and cream. Själv tänkte jag på valnötter, ännu mer valnötter, när jag och de andra medlemmarna ombads att ta fram ett recept till denna nya smak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.