Dessa laxrullar blir ganska stora. Laxrullar till förrätt (4 personer) 8-12 skivor rökt lax (beroende på storleken) 1 dl Philadelphia cream cheese 2 msk finriven pepparrot 1 dl räkor, skalade och hackade 2 msk gräslök, finhackad 1 salladslök, finhackad 1 msk citronsaft flingsalt och svartpeppar blandad sallad, dillkvistar och citronklyftor till serveringen Blanda cream cheese ,ed pepparrot, gräslök, salladslök, hackade räkor och citronsaft, Smaka av med salt och peppar
Jag har ätit smörgåsbord två dagar i rad och min mage är nu nästan större än när jag var gravid. Igår var jag på Liseberg med mina kollegor och då åt vi smörgåsbord på Huvudrestauranten
8 cl färskpressad apelsinjuice (kall). 18 cl champagne (eller annat mousserande vin), välkyldSå här gör du 5 minuter Häll champagne i glasen, fyll dem till hälften
Bred margarin på smörgåstårtbottnarna. Fyllning 1. Hacka skinkan. Skala och riv äpplet. Hacka hälften av mandarinerna grovt, spara resten till garnering
Skär kycklingfilé och bacon i bitar. Skala vitlöken och mixa till en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Lägg rullen i en smord ugnsfast form och fyll på med flera rullar, låt dom ligga tätt tillsammans. Ostsås3 dl crème fraiche2 dl matlagningsgrädde6 msk spad från burken med tomater2-3 dl riven parmesanostsvartpeppar och saltRör samman alla ingredienserna till såsen och täck sedan pastarullarna med sås. Ställ formen mitt i ugnen och gratinera färsrullarna ca 30 minuter på 200 grader
Skär kycklingfilé och bacon i bitar. Skala vitlöken och mixa till en färs tillsammans med kyckling. Lägg i bacon, hackade tomater och basilikablad och kör tills allt är blandat
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.