) Ja riktigt god ochlakritsoch choklad är verkligen en god kombination. Igår hade vi gäster och jag provade detta nya recept som jag hittat på dem och som det lät blev det succé
Milkshake. Denna gjorde jag med frysta jordgubbar, glass och färska hallon och en gnutta vaniljsocker. Vet inte varför, men det är väl när salt möter sött och det är lite udda som gör det så gott
Blåbär och hallonpajskaka medkardemumma. Jag har smakat och bakat många pajer genom åren, men det slutar nästan alltid med att jag återkommer till denna bärpaj
Om jag hade en sån i min ägo skulle jag baka mina favorit-långpannekaka med blåbär ochkardemummakrisp som jag sen skulle njuta av en bit ute i solen med en god kopp te
Blanda de torra ingredienserna o varva ner i smeten tillsammans med mjölken o kaffet. Jag har bakat kardemummaoch kaffekaka från min fina bok Vinterns söta
Jag har ju låtit kreativiteten flöda och sedan har jag också knarkat semmelinspiration på nätet. Det är ju semmeltider så det bara dånar om det, även om själva fettisdagen är om några veckor
En god och hederlig kanelbulle däremot tycker jag är supergott och när de är alldelens nybakade och fluffiga så kan man ju äta hur många som helst och häromdagen gjorde jag kanelbullar medkardemumma i
Här måste man medge att den är i det lösaste laget och äts bäst med sked. Men det funkar det med. Rör ner käckes så de smälter i grädden, sen ner med chokladen och häll upp i en bakplåtsklädd form 20x20 cm
Rör ut lakritsgranulatenoch de nymortlade/nymalda fänkålsfröna direkt i asken med crème fraiche. Blanda även ner crème fraicheblandningen i skålen med citron och sill
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.