I fredags på själva midsommarafton gjorde jag min första bröllopstårta och den var inte till vem som helst utan till dom som säljer sitt ena hus till oss
Midsommardagen med blomsterkrans på bordet och tunnbrödchips. Vi åt hasselbackspotatisen tillsammans med en fantastiskt god sous-vide-brisket på gris som jag köpte från Bergslagsdelikatesser, på Wadköpings matmarknad
Midsommardagen med blomsterkrans på bordet och tunnbrödchips. Tillsätt tomatpuré, kycklingbuljong (jag använder geléfond och vatten) och tomat- och lökmixen
Hoppas att alla haft en fin Midsommarafton, och att ni vaknat pigga och förväntansfulla - antingen ni nu har lagt sju sorters blommor eller kavaljerer under huvudkudden
Sonen fyllde år på midsommardagen och fick en med massor av jordgubbar. Den här efterrätten bjöd jag av på midsommarafton, med en tydlig sommarsmak av jordgubbar och en aning från flädersaft och honung
Det blev ganska mycket lime-smak, som jag älskar. Inte ens en mat- och bakbloggare lyckas alltid…. För den ena kakan tok-fastnade i formen och när den väl släppte så satt nästan halva kakan kvar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.