Häll ut smeten på mitten och ta sedan en slickepott eller kniv och bred inifrån och ut, var försiktig eftersom det fastnar och det är lätt att smorda och bröade från formen släpper och följer med
En god smoothie som gör gott inifrån och ut. Här har du en riktigt god smoothie som funkar perfekt som frukost, mellanmål eller till och med som en lite bättre efterrätt
Det hade vi, men en väldigt regnig sådan… Vi var ute en kortis på eftermiddagen annars blev det mest att titta på regnet inifrån… Vi fixade iaf ihop en massa grillspett som vi grillade under parasollet när regnet började ösa ner
- Doppa aldrig något kallt i tempererad choklad eftersom den stelnar inifrån istället för utifrån. Härom veckan unnande jag mig själv för en gång skull att gå på en kurs och lära mig mer om hur man tempererar choklad och gjuter praliner
Ta ut deg/smörpaketet ur kylen och kavla den försiktigt inifrån och ut till en rektangel på ca 45x75 cm. Kavla försiktigt ut degen igen, inifrån och ut, till en rektangel på ca 45x75 cm
Najni var just på väg att komma på något att säga till sitt försvar, när plötsligt en annan välbekant men bortglömd röst hördes allra längst inifrån hyllan
Häll ut smeten på mitten och ta sedan en slickepott eller kniv och bred inifrån och ut, var försiktig eftersom det fastnar och det är lätt att smorda och bröade från formen släpper och följer med
Den hettar till och man blir verkligen varm inifrån. Nu är det riktigt mörka och ruggiga dagar. Det spelar nästan ingen roll hur mycket kläder man tar på sig, känner mig lätt frusen in i märgen ändå
Häll ut smeten på mitten och ta sedan en slickepott eller kniv och bred inifrån och ut, var försiktig eftersom det fastnar och det är lätt att det smorda och bröade från formen släpper och följer med
Spritsa kristyr på kanterna, sätta ihop dem och därefter lägga ännu mer kristyr inifrån i fogen. Börja med att komma på en idé om vad du skall göra för pepparkakshus
* Skala räkorna* Koka riset* Skär blomkålen i knippen genom att skära av stammen inifrån och dela i små buketter* Skär vårlöken i avlånga stänger (skölj efteråt) och hacka den gröna delen i små strimlor* Skär vitlök och grön chili i små bitar* Värm en panna till riktigt het* Sota blomkålen så den blir riktigt svart och bränd runt om (bränn utan fett i pannan)* Häll på ca 1 msk HP Sauce och 1 msk olivolja, strimla över torkad chili & salt* Lägg ett lock på och låt stå en stund* Värm upp en ny panna till hög värme, lägg i olivolja och fräs chili och vitlök en minut* Lägg i räkorna samt den vita delen av vårlöken och fräs dem ca 3 minuter* Häll på resten av HP Saucen och blanda med blomkålsfräset* Lägg upp med ris och klipp över färsk persiljaTÄVLING
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.