När jag tog fram receptet upptäckte jag vad modernt det var med det brynta smöret som ingrediens. Forma kakorna med hjälp av två skedar och lägg dem på smorda eller bakpappersklädda plåtar
Jag insåg att det bästa jag kan göra medäggvitorna är att använda dem tillfisk. Det finns få saker som får mig på så dåligt humör som när jag av olika skäl är tvungen att slänga mat
Mal nötterna, rör ihop allt och klicka ut på pappersklädda plåtar. Tryck ner ½-1 nöt (alt en bit choklad) i varje kaka. Grädda på 200 grader i ca 8 minuter. 1 msk potatismjöl
Hacka chokladen och blanda ihop det med pajsmulorna. Hacka samman alla ingrediensertill smulpajen i en matberedare och lägg hälften av smulorna i en pajform
Det går att röra i nästan vad som helst i degen och resultatet kommer blilika suveränt vad man än väljer, gör ett sött bröd med mörk choklad och apelsinskal eller ett salt bröd medbitar av dinfavoritost och oliver
Blanda ihop mjöl och bikarbonat. Tillsätt allt i havregrynen och rör till en jämn smet. Klicka ut smeten till ca 40-50 kakor på pappersklädda plåtar och grädda på 200 grader i ca 8 minuter. 1 tsk bikarbonat. 1 dl korinter
Pensla kakorna med ägg, blanda kanel och socker och strö över det. Rör socker och smör fluffigt. Blanda ihop mjöl och marzanpulver och arbeta ihoptill en smidig deg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.