m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m. M. m. m. m. m. m. m. m. m. m. m
Grovhacka jordnötterna och lägg ner dem i smeten och rör runt med en sked, ta ut din form och häll över ett tjockt lager av karamellkrämen på din botten
Grovhacka jordnötterna och lägg ner dem i smeten och rör runt med en sked, ta ut din form och häll över ett tjockt lager av karamellkrämen på din botten
Bara namnet är en fransk godbit…. Salt karamell – det är typiskt för Paris. Man kan köpa det som hårda karameller, få det som en varm sås till glass eller dessert eller som här – som en krämmed konsistens som Nutella som parisarna breder på frukostcroissanten
Karamellkrämen gör du medanmuffinsen svalnar. Har letat efter något recept för att inviga min present med engelsk black treacle, en väldigt mörk nästan svart sirap med en lakritskaraktär
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.