Pepparkakscupcakes med karamellsmörkräm
Helen Holmberg
Helen Holmberg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ingredienser
  • 140 g osaltat smör
  • 200 g strösocker
  • 60 g black treacle (svart sirap med lakritston, ersätt med mörk muscovadosocker)
  • 60 g ljus sirap
  • 2 ägg plus
  • 2 äggulor
  • 300 g vetemjöl
  • 1 tsk ingefära
  • 1 tsk muskotnöt
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 240 ml mjölk, värmd
  • 125 g strösocker
  • 80 ml vispgrädde
  • ½ tsk salt
  • 1 tsk vaniljessens
  • 160 g salt smör, rumstemperatur
  • 200 g florsocker
  • 140 g unsalted butter
  • 200 g golden caster sugar
  • 60 g black treacle
  • 60 g golden syrup
  • 2 eggs, plus
  • 2 egg yolks
  • 300 g plain flour
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 tsp ground nutmeg
  • 2 tsp baking powder
  • 1 tsp salt
  • 240 ml milk, warmed
  • 125 gwhite caster sugar
  • 80 ml double cream
  • ½ tsp salt (or to taste)
  • 1 tsp vanilla extract
  • 160 g salted butter, softened
  • 200 g icing sugar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.