Smöra och bröa en sockerkaksform. Smält smöret och ställ åt sidan. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver i en bunke och sikta i äggsmeten
Då rekommenderar jag nedanstående mazarinkaka. Idag har jag inte mycket planerat (har haft en rätt full vecka annars), utan dagen består förmodligen av att jobba med företaget, promenixa, gosa med bebis och titta på film
Har bakat en variant på mazarinkaka från Baka med LCHF. Häll mandelmjölet i en matberedare och pulskör med sötningen tillssammans med grädden, så att det fått bra mandelmasse-konsitens
Jag hann handla också, och jag handlade ingredienser till en smart grej som jag kom på att jag ska baka till ett födelsedagskalas som ska servera gluten-, mjölk, nöt- och äggfria saker (pga allergi alltså)
Först har jag gjort en mazarinkaka att ha som botten, vilken jag toppat med just dadelcrème. Mycket gott att toppa till exempel mugcakes och röror, men såklart även att ha i diverse bakverk
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.