Skapat under tryck. Foto. Jurek Holzer. Kalvlägg FT (före tryckkokaren). i en annan tid, i en annan gryta. Sent skall syndaren vakna, m a o har vi blivit drabbade av tryckkokningsbacillen
Åh, jag fick till en sådan fantastiskt god maträtt igår. En väldigt kryddig och smakrik rätt som passade otroligt bra med ölet Innis & Gunn Irish whiskey finish, en stout som jag fick hem för provning
TwitterFacebookPinterestGoogleE-postTumblrSkriv utGillaGilla Laddar. En liten portion sillåda var det som min minimatlåda innehöll, den jag skottade i mig med en massa smör efter att jag varit ute på en joggingrunda
-) Hittade receptet hos Håkan och Anki för ett tag sedan. Kolla in denna gamla 3-rätters Mia presenterade. vitvinsvinäger2 msk kinesisk soya1 msk honung1 msk färsk riven ingefära1 msk sesamolja1-2 tsk sambal oelekfärsk korianderBräck (stek hastigt) kasslerskivorna. 1-2 tsk sambal oelek
En riktig 80- eller 90-talsrätt, kommer inte ihåg vilket. 2-3 personer 4 kokta ägg Räkor (antingen fädigskalade i lage eller färska) ca 250 g Formbröd Smögensås 2 påsar 1. För att krångla till det servera en fräsch sallad till 2-3 personer
Ingredienser, 2-4 personer. 2-3 st aubergine. Ingredienser, 2-4 personer. Aubergine är min favorit och även en planta som används mycket i det turkiska köket
Det är väldigt sällan jag vill äta samma rätt två dagar i rad, men den här laxen med sin färgrika sallad var så god och vacker att den piggade upp hela två gånger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.