En riktigt krämig och god nutella som du enkelt slänger ihop på bara två ingredienser. Både morotskaka och nutella är saker som jag äter mer än en gång per år haha så mig gör det inget
Gör under tiden fyllningen genom att smälta den vita chokladen i micron. Mitt första macaronbak gick hur bra som helst, då använde jag nedanstående recept
Köttet som vi smaskade i oss till såsen var även det underbart fint. Något som vi provat att kocka till i vårt kök flera många gånger (vi har faktiskt slutat räkna) är en av de vanligaste såserna i detta landet, nämligen Bearnaisesåsen
Medan vi går långa omvägar för att undvika lättmargarinet så glömmer vi bort att det vita brödet som vi glatt brer med naturligt smör och den feta korven vi lägger på mackan knappast är några livräddare, och efter att vi fyllt våra korgar med mataffärens ”äkta vara”-märkta livsmedel så fyller vi på godispåsen med e-nummerspäckade lösviktsgodisar
Sätt ugnen på 200°C. Smörj en form, 26 cm i diameter. Vispa ägg och socker pösigt. Vänd ner aprikoser, mandel, dadlar eller russin, kakao, matfett och mjölet
De tillverkades under gradvis växande skepsis och vånda, men slutresultatet blev riktigt lyckat och avnjöts till glada och överraskade tillrop under Melodifestivalsfinalen i lördags
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.