Sätt på ugnen på 200 grader. Smula ner brödet i små bitar. Blanda med köttet. Lägg löken, sellerin, morötterna och persiljan i en matberedare och låt den gå till allt är finfördelat
Italiensk kycklinglevermousse. ansjovis, bruschetta, kycklinglever, kycklinglevercrostini, kycklinglevermousse, salvia 400 g kycklinglever (ca 375g när den rensats från senor)
Förra helgen var vi på söta Atlas 1 års-kalas. Det bästa med kalas är ju mat och bakverken. ) Ett helt buffébord med massor av mat och en riktig maffig chokladtårta från Marta Stewart
Till första adventskalaset bjöd jag ju på lite olika smårätter och plock, och det vi började med den kvällen var denna lena kycklinglevermousse med smak av rödvin och timjan serverad med krispiga crostinis
Vi är sex modiga män som har en egen marthakrets. Riktigt Michelinstjärna vågar jag inte dela ut, fastän vi hade Unga kockars världsmästare modell 2005 (Arto Rastas) och en ypperlig martha (Charlotta 'Lotta' Stude) som tog varsamt hand om oss
Utan överdrift är det den godaste kycklinglevermousse jag lagat. Ja, om en gosse på drygtnio år kan klara av att med stöd laga till kycklinglevermousse, då kan nästan vem som helst klara av det
Kycklinglevermousse300 g kycklingleverfile, skärs i stora bitar och steks i smör några min per sida. Som vanligt gör man alldeles för mycket mat i juletid - samtidigt är det ganska skönt att slippa fundera på vad man ska äta under flera dagar - det är bara att ösa fram något ur kylen - på sin höjd behöver vissa rätter värmas på
Putsa kycklinglevrarna från hinnor och trådar. Torka dem på en kökshandduk. Fräs dem hastigt i en het stekpanna tillsammans med schalottenlök i en klick smör
Jag har bläddrat ganska Aktivt i Marthornas kokbok under helgen som det märks. Idag bakade jag tillsammans med tre dagisbarn Sivanandakex ( pust vilket svårt namn att komma ihåg, har det något med yoga att göra
Den här gången är det MarthaStewarts variant som jag provar, för omväxlings skull. Minipavlova med smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.