Martha Stewart har gjort något riktigt smaskigt. Vegetable-oil cooking spray2 pounds russet potatoes, cut into 1/4-inch-thick slices3 tablespoons olive oil Coarse salt Pinch of cayenne pepper Freshly ground pepper Preheat oven to 400 degrees
Sega jordnötskakor. Sötsalta jordnötskakor som fullkomligt smälter i munnen. De här jordnötskakorna fanns med redan i min första kokbok Söta saker och är fortfarande riktiga favoriter här hemma
Fick en fråga av en läsare om hur ofta jag äter godsaker och jag måste vara ärlig och säga att det gör jag nästan varje dag, till tre-kaffet, det är min stund på dagen och jag njuter till fullo
Blanda havregryn, farinsocker, vaniljsocker och sirap. Smält smöret och tillsätt det. Tryck ut det på en långpanna och grädda i ugnen på 175 grader i 12 minuter
Efter att ha varit riktigt kallt och snöat typ konstant senaste tiden, så känns det helt underbart att det nu är klarblå himmel, att solen skiner och det är något varmare ute - med andra ord en riktigt härlig vinterdag
Forma degen till 40 små bollar och lägg dem med 5 cm mellanrum på bakplåts-pappersklädda plåtar. 40st 3½ dl vetemjöl3 krm bikarbonat125 g smör2 dl strösocker1 ägg200 g jordnötssmör1 krm salt100 g chokladSikta vetemjöl och bikarbonat i en liten bunke
Jag gissar att jordnötssmöret går att ersätta mot en annan slags nöt- eller mandelsmör. Blanda ner mandel- och kokosmjöl, mjölk, sötning, bakpulver och vanilj
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.