Mangoparfait Grovhacka mango, mörk choklad och hasselnötter. Vispa äggulor, socker och fröna från vaniljstången. Vispa grädden Matklubben.nu
Mangoparfait med färska hallon 125 g mango, fruktköttet. 11 dl vispgrädde. 12 äggulor. 10,5 dl florsocker. 1125 g kvarg, vaniljsmak. 1hallon, färska www.koket.se
Mangoparfait Skala färsk mango och skär i bitar eller tina fryst. Mixa till ett mos. Vispa äggulor och florsocker till ett fluffigt skum Matklubben.nu
Mangoparfait & varma hallon Ljuvlig efterrätt, behöver inte säga mer. Recept. (10-12 port)1-2 mangofrukter (250 g fruktkött)2 dl Arla vispgrädde4 äggulor1 dl florsocker250 g Arla köket vanilj kesellaGarnering Matildalagar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.