450 g
mangopure (ca 900g färsk mango som mixas och passeras till 450 g pure)
280 g
strösocker
40 g
glykos
220 g
Vatten
10-20 g
Citronsaft
Kokostarte med mango
Pajdegen (springform på 22-24 cm i diameter)
150 g
smör (rumstempererat)
60 g
florsocker
1 st
ägg
60 g
finriven mandel (mandelpulver)
1 krm
salt
1 knivsudd
riven muskotnöt
250 g
vetemjöl
Pajfyllning
50 g
strösocker
100 g
smält smör
125 g
kokosflingor
20 g
maizena
2 msk
rom
½ tsk
salt
2 st
ägg
1 sats
vaniljkräm
Blanda det smälta smöret med sockret och rör om ordentligt.
Häll därefter i kokos, rom, salt, maizena, och rör om tills det blir en slät klumpfri smet.
Tillsätt äggen ett och ett under omrörning, häll sedan i vaniljkrämen och rör smeten slät och klumpfri.
Sätt ugnen på 175 grader Bred ut smeten i den fodrade formen och sätt den i ugnen på 175 grader i ca 20-25 minuter tills pajen fått lite ljusbrun färg.
Moniqes mangosallad
4 cm
ingefära (riven)
4 tsk
vinäger
1 msk
olja
1 krm
salt
2 st
mango
Skala och skär mangon i tunna skivor.
Riv ingefäran och blanda med vinäger, olja och salt.
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.