Lördag - Blåbärskvargbägare med keso, toppad med blåbär, kokosflingor och rivet citronskal. För att göra denna med blåbärssmak så blandade jag 5 matskedar kvarg/kesella med 1 deciliter blåbär och 1 kryddmått vaniljpulver
Vet man med sig att man inte brukar tycka om fiberhusksmaken så rekommenderar jag att steka upp dessa dagen innan och ha i kylen en dag innan man värmer upp och äter dagen efter för du brukar fiberhusksmaken ha lagt sig helt
Hallonkvarg med jordnötssmörsås, hjortronröra och färska jordgubbar. Rör samman hjortron med en gnutta naturell stevia och skiva några färska jordgubbar
05Idag åt jag Lindahls kvarg "persika passion" blandat med lite naturell kvarg, som jag sedan toppade med rostad kokos, mandlar och cashewnötter och naturella mullbär. 05Idag åt jag Lindahls kvarg "persika passion" blandat med lite naturell kvarg, som jag sedan toppade med rostad kokos, mandlar och cashewnötter och naturella mullbär
Nu ska jag försöka lösa den stora gåtan och tipsa om vad du kan äta tillsammans med kvargen. Kvarg och Kesella är exakt samma sak MEN Kesella är Arlas varumärke för naturell som smaksatt kvarg med olika fetthalter
Rör ihop kvargen med havregrynen och tillsätt sedan salt och bakpulver. Rör ihop och sätt igång ugnen på 200 C och förbered en plåt med bakplåtspapper. Fördela ut 4-5 degklumpar på plåten och forma till frallor med hjälp av en gaffel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.