Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa till lite. 4 kycklingfiléer 1 gul lök 1 röd lök 1 vitlöksklyfta 1 paprika 2 morötter lite haricot verts 1 - 2 msk röd curry pasta 1 msk tomatpuré 1 brk kokosmjölk 2 msk kycklingfond 1 msk honung salt och peppar ev en skvätt grädde maizena skal och saft från en halv lime. 1 - 2 msk röd curry pasta
Kvällens måltid blev kyckling curry. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Naturligtvis var jag tvungen att testa detta och jag använde min Crock Pot till detta. På morgonen satte jag igång Crockpoten och så stod den och lagade maten själv under hela dagen
ÄLSKAR min nya crock pot multicooker, att kunna göra ALLT direkt i grytan är så himla smidigt. Fräs färsen och löken direkt i pottan så den får lite yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.