1. Sätt ugnen på 100 grader. 2. Majspannkakor. Blanda samman majsmjöl, (vetemjöl, valfritt för enklare stekning), spiskummin, gurkmeja och salt i en bunke
Nästan alla gillar vi pannkakor. Men ibland kan man tycka att det är lite näringsfattigt. Då kan man variera med dessa Bacon och majspannkakor med grönsallad
Majspannkaka med mangosalsa (gluten och mjölkfri). I nailed it. Du kan inte ana hur många glutenfria bröddegar jag har försökt mig på att baka och jag har fått slänga massor av bröd som inte blivit ätbart
Blanda mjöl och bakpulver och häll i mjölken medan du vispar. När det är ordentligt blandat rör du ner majs, vispat ägg och hackad persilja, och steker pannkakorna i en teflonpanna penslad med 2 droppar olja
Skär torsk i småbitar. Låt vattnet koka upp. Lägg i salt och torsk och tag av kastrullen från plattan. Låt torsken ligga i cirka 4 min så att den blir kokt och vit
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.