Gissar att jag inte är den enda som längtar efter varmare dagar och glass-väder nu. Ska jag vara ärligt så är jag faktiskt inte ett så stort fan av glass, ja jag vet
Maison Mat & Vin (Norge) September 2009. Bli inte avskräckta bara för att denna heter höstgryta. ) Vi vill ju inget hellre än att våren ska komma på riktigt nu, men denna grytan är precis lika god tidigt på våren som sent på hösten
I går slog jag till och köpte en begagnad Juicecentrifug inköpt i höstas. Lite mindre än halva priset fick jag den för (med kvitto), i en köp och säljgrupp på Facebook för folk som bor i mitt område
Den här julen har jag fått äran att laga 7 juliga bakverk/bröd till Semper Norge, jag hoppas att ni blir inspirerade och har en fin förjulstid med allt vad den innebär
Rätten som började serveras på deras anrika restaurang La Maison Troisgros 1962 anses vara ett av de första exemplen på det nya franska köket “la nouvelle cuisine”
To ganger har vi lagd karamellpudding denne julen. Det tar litt tid å lage, men er så fantastisk godt. Start i dag, så har du en suveren nyttårsdessert
I vår familie så elsker vi pizza i alle former og fasonger. Denne pizzaen er eldstejentas favoritt. Det er en gjenskapning av pizzaen vi lagde på 80-tallet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.