David som är näringsfysiolog och som också ger goda tips på vår sida skrev nyligen ett intressant inlägg på sin blogg kring AGE, ett ämne som förekommer i processad mat
Skriv ut 500 gram nötkött (jag använde ryggbiff). Hej på er. Vi är ett stort fan av kinamat här hemma. Ni vet en god gryta, kanske lite kycklingspett med jordnötssås och friterad kyckling med sötsursås
Tweet Pin It Skriv utFörrätter kan vara lite knepigt ibland, vi tycker att det inte ska ta för mycket fokus från varmrätten och samtidigt så vill man inte att det ska ta alltför lång tid att göra heller
Nedan skriver jag in receptet som det står i appen där man tillagar i vanlig gryta på spisen, och efter det skriver jag vilka förändringar jag gjorde och hur jag tillagade gulaschen i Crock Poten
Skriv ut 1 burk kondenserad mjölk. Hej på er,. Hoppas att tisdagen blir riktigt fin. Vi hade som vanligt lite gäster i helgen och självklart blev det efterrätt efter middagen
En viss liten tjej håller på att lära sig skriva sitt namn. Idag har jag äntligen testat en fiskgratäng, som jag egentligen hade tänkt laga förra veckan
Skriv ut Ca 800 gram potatis. Hej och Glad Påsk på er såhär i efterhand. Hoppas att ni haft en fin helg. Dagarna har verkligen sprungit förbi här och gäster och familj har nästan avlöst varandra
Och det där jag är så jag skriver – ät och njut – hoppas jag. Sonen har beställt tårta till Nationaldagen så nu har jag bakat en chokladtårta som jag hoppas är lika god som den ser ut
Skriv ut. Så här gör du. 40 minuter. Sätt ugnen på 200 grader (eller enligt angivelser på lasagnepaketet). Hetta upp 2 msk olivolja i en stor kastrull och fräs lök och vitlök i några minuter
FacebookGooglePinterestSkriv utE-post. Detta är inlägg #6 i initiativet #blogg100 som går ut på att skriva ett blogginlägg om dagen med start den 17 maj 2015
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.