En av mina absoluta favoriter bland allt gott julgodis är absolut trillingnöten. För att få trillingnötterna glutenfria använde jag mig av denna mjölkchoklad från Anton Berg, tycker att den är godast
Någon mer än jag som saknar trillingnöten i Aladdinasken. Hej på er. Ny vecka igen, julveckan. Kan inte riktigt fatta att det är julafton redan på lördag
Erkas Perkas mörka chokladfudge1 burk sötad, kondenserad mjölk (375 g)25 g smör250 g mörk choklad (70 %), smält Värm mjölken med smöret i en tjockbottnad kastrull på medelvärme tills smöret smält och mjölken börjat tjockna till en tjock kolasås. I 2009 års advenskalender bloggade jag om min farbrors vitlökssill den 23. 375 g
Det här skulle kunna vara det recept vi lagt upp som har mest komprimerad mängd onyttigheter i sig. Med tanke på de mängder av smör, grädde och socker som har gått åt även till andra recept så är det rätt imponerande
Och korintsåsen gör att den känns julig så därför platsar den som lucka 8 i min adventskalender. Jag bara måste blogga om gårdagens middag - den var en sån fullträff
0,5 – 1 tsk sambal oelek. 3 morötter. Låt koka 3-5 min. 3 morötter. Har ni provat använda glögg i maten. Glöggen med dess goda kryddning passar perfekt i t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.