Snart påsk och det utlovas härligt väder till slutet av helgen. Från att inte ha gjort köttfärslimpa själv någonsin, har jag nu gjort köttfärslimpa för tredje gången inom en förhållandevis kort tidsperiod
Har du något förslag på andra fyllningar. Att fylla fläskfilé och kyckling tycker jag är riktigt najs. Välj någon typ av rökt "finskinka" som prosciuotto eller serrano och satsa på färsk basilika i stället för torkad
Fast kallt har det varit, kollade in till växterna i växthuset och där var det varmt och skönt. Oj Oj vilken himmel det har varit idag, tänk så blått det kan vara ovan molnen
Grönsaker och Sallad,. Gjorde fylld fläskfilé, med en superenkel och god parmesankräm. salt och peppar. Bred smeten på den utrullade sidan av filéen, och rulla ihop köttet sedan
Dela kycklingen, på längden ( inte riktigt helt igenom), salta och peppra lite grand. Lägg en skiva parmesanost på varje filé, en msk pesto och två soltorkade tomater
Vi hade bästa vännerna här på fest igår och det blev en sen kväll och idag har jag varit jättetrött. Låna gärna mina recept till din blogg men tala gärna om att du hittat receptet här genom att länka tillbaka (har jag lånat receptet har jag länkat i inlägget)
Gick till en sjö där vi tog en fika och åt muffins, gick sedan vidare och träffade en farbror som berättade att det hade kommit en bäver till ett vattendrag i närheten… det var två hundra år sen sist det fanns bäver där, kul att de kommer tillbaka
Vi kom hem i tid och jag har hunnit mysa och leka med mina busungar på eftermiddagen. I morse styrde jag och en god vän vår kosa mot Örebro för lite shopping och umgänge
Att banka ut fläskfilé, lägga på en god fyllning (gärna med ost) och sedan rulla ihop innan köttet tillagas - det är ett relativt enkelt och bra sätt att få smak på det ganska snälla köttet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.