Det här är min variant på Biff Rydberg. Egentligen ska den göras på grovt tärnad oxfilé men tycker det känns lite väl lyxigt att köpa fin oxfilé och choppa upp
Det var värst så snabbt det blev midsommar i år. Är du lika dåligt förberedd som jag. Här kommer fyra söta rätter du hinner göra till firandet i morgon
Samtidigt som jag tycker om att prova nya restauranger i London kan jag inte låta bli att gå tillbaka till favoriterna och rekommendera dem till vänner
Skär ett kryss, men se till att botten fortfarande håller ihop. Helgfrukost innebär att strutta runt i morgonrock i många timmar, dricka några koppar the och SEN
En klassiker är en klassiker, så enkelt och gott fortfarande. Räkcocktail tillhör klassikerna, och var en populär förrätt på 50-talet och den har väl aldrig riktigt försvunnit från menyn helt, även om det numera finns tillkonstlade varianter på rätten
Jag gjorde den här soppan för flera veckor sedan medan det fortfarande var kallt och snön låg kvar på marken, men jag tycker det kan vara gott med en varm soppa lite när som helst på året
Om såsen fortfarande har en lätt mjölsmak så koka den en stund till. Häromdagen hade vi matgäster och då bjöd jag på den här goda pastagratängen med broccoli och färskost
Ja, det är fortfarande varmt och det är fortfarande sommar, men termometern visar inte lika många grader idag, och jackan fick minsann åka på imorse när jag körde till jobbet
Låt det småkoka tills potatisen är mjuk men fortfarande har lite spänst kvar i mitten. Denna supergoda och krämiga potatisgratäng åt vi till de smaskiga quornfiléerna som ni fick recept på i gårdagens inlägg
När de svalnat var de sega och knapriga och fortfarande så goda, de är ju dessutom omöjliga att misslyckas med så baka dem om ni vill njuta av en god kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.