Den här myslin är så god att det finns risk för att man inte kan sluta när man väl börjat äta den. Det är väl inte den billigaste myslin man kan hitta, men när det gäller smak och nyttighet är den svårslagen
Ramslöken är i säsong på våren men eftersom den går att torka kan man njuta av den tillsammans med de rotsaker som är i säsong nu på hösten… mycket angenäm kombination
En del gratänger kräver en del förarbete och en del gratänger svänger man ihop ganska lätt, dagens lunch som inspirerats efter ett recept i Matmagasinet 12/2014 tillhör den senare kategorin
För ett par somrar sedan var jag på en föreläsning med Gertrud Edström (lokal företagare och författare av boken Naturens skafferi) som vill inspirera oss människor att återta kunskapen om de råvaror som växer i vår natur
I min jakt på vegetariska rätter så har jag den här månaden valt att ha vegetariskt som tema på Månadens middagstips, och ett tips som kommit in från Livsnjutarnas gourmetkök kände jag att jag ville testa omedelbums
En läskande klassiker. Blad och bär från svartvinbärsbusken kan båda användas för tillredning av saft och slutresultatet skiljer sig ordentligt i karaktär
Det är allt en härlig tid vi hemmaodlare befinner oss i nu, för det är nu vi får utdelning av de åtskilliga timmar som vi lagt ner på planerande och förberedande
En ovanligt illasinnad vårförkylning härjar i Najnis kök. Därför tänkte jag igår att jag skulle laga något riktigt nyttigt till middag, i hopp om att påskynda tillfrisknandet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.