I helgen har jag bakat ett knådfritt surdegsbröd efter ett recept som jag länge tänkt prova. Brödet kallas "grand blanc" och är perfekt att baka under en dag när man vill ha tid med annat också - i mitt fall hann jag både njuta av det vackra marsvädret, tremilen i Lahtis och förbereda middagen
Not as if sweet potatoes took the place of meat, but I just wasn't into imitation meat and tended to eat an over abundance of vegetables, but sweet potatoes were always my go to
Just nu känns livet ganska gott. Äntligen har jag slått ner rumpan på datorpallen, har en kopp gott kaffe inom några centimeters räckhåll och en liten, men naggande god, bit brownie vid kaffets sida
1 dark (70% or higher) chocolate bar / 1 mörk (70% eller högre) chokladkaka. Here’s a recipe that takes you no more than 30 min and is PERFECT for your Christmas dessert table (maybe that’s just in Sweden, but perfect for dessert anyway…)
Yesterday I made this divine dark chocolate brownie. This dark chocolate brownie is almost the same, but it’s not vegan and I used walnuts instead of pecans
Cut the dark chocolate into smaller pieces. 50 g dark chocolate (minimum 70%). 50 g melted dark chocolate. In case you fancy some topping melt some 70 % dark chololate
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.