Laxpaj med dill och dragon
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 3 dl vetemjöl
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 tsk färsk dragon
  • 125 g smör
  • 3 msk vitt vin eller vatten
  • 4 salladslökar, skivade
  • 3 stjälkar selleri, skivade
  • 1 msk smör
  • 100 g sockerärter, delade och förvällda
  • 200 g kallrökt lax, strimlad
  • 4 ägg
  • 3 dl matlagningsgrädde
  • salt, svartpeppar
  • 2 msk dill, hackad
  • 1 knippa rädisor
  • 50 g sockerärter
  • 7-8 skivor kallrökt lax, rosor
  • dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.