Nu börjar det ju dra ihop sig till midsommar och jag njuter till fullo av den tid som är just nu. Det är så lätt att den här vackra tiden glöms bort av att man går och väntar på semestern
Har sedan förra sommaren haft vinbär i frysen, som jag inte har vetat vad jag ska göra med, eftersom jag tycker att det lätt blir lite för surt med röda vinbär
Mitt baktips denna långfredag är en härlig och saftig jordnötskaka med chokladwirl. Jag tycker den blev både fin och god, och chokladen som jag smält och hade i kakan bröt i smaken på ett bra sätt
Skriver man en matblogg så får man nog ligga i lite. Det finns så många matbloggar där ute idag att jag nog måste göra något exceptionellt för att få några läsare
För några helger sedan var jag ute på goda vänners landställe och upptäckte en ny vän RAMSLÖKEN. Dessa små blad växer i diken och ser ungefär ut som liljekonvalj blad men det går inte att ta miste på dem för dem luktar helt underbart, som en blandning mellan gräslök, vitlök och sommar
Detta recept hittade jag lite hastigt på recept. nu som är en av mina favorithemsidor vad gäller att få snabb information till en middag som e lite brådis med
Tre storstadsbor, ett landställe och ett kolsvart mörker. Med fotogenlampa, mjärdar och roddbåt tog vi oss ut på sjön någonstans kring, si så där, midnatt
Lax med stekt blomkålsris och sås. Det som får mig att tänka på annat för en stund, är att laga mat eller se film så det ungefär det mina dagar består av
Vissa av er har säkert börjat mycket tidigare men igår var det grillpremiär för mig. Härligt. Förut hade jag ett underbart landställe, och där grillades det ständigt, men när man bor i lägenhet och inte har landställe försvåras det med grillningen
När vi var här på Nicolas landställe och firade midsommar hade jag tagit på mig att göra efterrätt. Det var jag tydligen inte ensam om så min serverades inte, utan fick istället frysas in
Västen kostar drygt en tusenlapp inklusive vikter och är en bra investering om man vill kunna träna på landstället eller hemma och inte vill köpa vikter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.