Frys ner flaskorna och ta upp för användning allt efter behov, juicen drickes ospädd cirka en halv dl och därmed har massor av vitaminer kommit er till del
God & snygg med tre lager i olika färger. Den här gjorde jag i helgen, perfekt att kunna förbereda och bara ta fram en liten stund innan man ska äta den
En fin liten bjudrätt som medfördel kan lagas i förvägför att senare hettas upp. Smaksätt med salt och peppar och rör om så att köttet blir jämnt brynt
Ikväll blev det soppa med kronärtskocka och parma flarn, åt med härligt surdegsbröd. Då var vi hemma igen, alltid skönt att komma hem, sova i egen säng och äta det man själv lagar
Det tar några minuter extra jämförtmed att bara ta fram bröd och pålägg eller hälla upp yoghurt i en skål, men det har man igen flera gånger om eftersom man spar tid på att slippa tjata ner varje tugga av smörgåsen
Nils var lite deppig för det är första september och därmed officiellt höst enligt honom och visst är sommaren kanske slut men solen skiner och himlen är klarblå
Servera gärna med bär och en klick rörd crème fraiche. När chokladen börja smälta så är det viktigt att det inte kommer ner vattenånga i tallriken, då är det risk för att chokladen blir grynig
Cannelloni med kyckling. Har sagt att de absolut inte får korkas upp förrän jag kan ta mig ett eller två glas Tillbaka till dagens pasta som görs på Cannellonirör, men finns inte det i er butik, går det lika bra att använda färska lasagneplattor, som ni delar, fyller och rullar ihop
Fyllningen är gjord på mandelmassa blandad med vispgrädde och bara för att den ska bli lite mer stabil är det dessutom lite gelatin i, tårtan är spacklad med smörkräm smaksatt med bittermandel
D. e. t. ä. r. d. a. g. s. b. ö. j. n. u. v. m. l. o. T. f. å. c. p. –. h. i. k. -. ). G. B. x. ,. E. I. 1. 0. 3. V. C. 2. /. 5. 4. F. (. P. S. L. 7. J. H. y. R. 9. W. M. K. O. A. w. t D. d l
En mer nostalgisk bulle än kanelbullen är svår att hitta, och även om det finns massor av mer exklusiva varianter med lyxiga fyllningar föredrar jag ofta en vanlig traditionell bulle gjord på en riktigt god deg och där man gärna slösar lite med fyllningen
I övrigt är det som sagt skinka i stora bitar, ett par morötter som är skivade, färska hela lökar (går bra med vanliga lökar också som du skär i stora bitar)
Tennstopet är en av de restauranger i Stockholm som serverar denna delikatess, osäker på om det finns fler, och det här tredje eller fjärde året på rad vi tillsammans med vänner göra denna pilgrimsresa
Men om man nu inte tycker det är kul att laga mat eller inte har jättemycket tid för det, finns det faktiskt andra mycket bättre alternativ än näringsfattiga pulver vilket jag hoppas att jag kanske kan förmedla något på denna blogg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.