De allra bästa kanelbullarna med alla tips och tricks kommer här. Börja med fyllningen. Ät dem purfärska eller frys in så du alltid har en kanelbulle redo till dig själv eller då du får gäster
I och med att du trycker igenom köttfärsen genom påsens ganska lilla hål (du behöver inte använda något munstycke) så trycks smeten ihop på ett optimalt vis och du behöver bara forma bullarna litet lätt
När jag sen började knåpa och fixa med pannkaksreceptet så kom jag tillslut fram till en riktigt bra blandning som gav en fin sats med tunna, lagom frasiga och mjuka pannkakor
Lägg spjällen på galler med en långpanna inunder. Gnid in spjällen med salt och peppar samt ingefäran. Sätt in spjällen i ugnen på grill stax innan servering, så de får en fin yta
När de svalnat kan du skära en skåra i varje och sedan gröpa ur köttet med sked. Huvudingrediensen i en baba ganoush är aubergine som grillas och sedan smaksätts med olika örter, kryddor och smaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.