Okej, så nu kikar vi på den här veckans läsarfrukostar, då ni var extra många som skickade in. Fortsätt att skicka in era bilder, med bredden 700px till linn
Så i går kväll körde jag på firande nummer två tillsammans med ett gäng vänner. När man fyller jämnt så ska man fira ordentligt, det tycker jag i alla fall
Så, nu får Olivers ettårsdag vara färdigfirad. I dag har Olivers släkt på Johans sida har varit här. Det är ju så när man bor litet, man får dela upp kalasandet
Igår fick jag hem senaste numret av Lantliv Mat och Vin. Nu skrivs det redan om julmat och nyårssupé. Och själv har jag inte ens firat att det är höst med att baka en morotskaka
Smörj (jag tror som sagt att smör/margarin är bättre än olja) en långpanna och strö på vetekli. Blanda alla ingredienserna väl (med elvisp med "skruv-visparna" på) och häll i formen
Nio olika tapas i ett och samma inlägg. Då är det bäst att vi sparkar igång direkt. Eftersom det tar lite tid att göra alla dessa "rätter" är några väldigt enkla, ja, närmast genant enkla
Den här tårtan var god, väldigt enkel och uppskattad av de personer som fick äta den. Jag dekorerade tårtan vid servering, det är ju ingen svår dekoration precis
Här kommer bröd två från brödbaket. Sesam- och linfröbröd. Kommer från samma bok som havrebrödet. Beskrivningen av brödet i boken " Ett nötigt brd helt utan nötter
Chevrésallad nummer tvåruccolachevréostpinjenötteroljahonung. Foto. Tina Fallgren. Efter att jag hade publicerat mitt inlägg om chevrésallad igår blev jag så sugen att jag gick raka vägen till min mataffär och handlade på mig både getost, ruccola och pinjenötter
Köpte hem kokosmjöl för första gången idag när vi var och veckohandlade. Så idag på eftermiddagen blev jag sugen på att testa det i någon slags bakning
Jag är en köttperson, så är det bara. Väljer helst kött när jag äter på restaurang. En god mediumstekt köttbit, inte för röd men absolut för genomstekt heller
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.