3000 besökare
och nu är det nere på 39??? märkligt!
60 bilder
som skulle redigeras och iordningställas och så var det själva hemsidan. Det mesta gick bra och vi är nästan iland. Mitt enda bekymmer nu är att jag inte får bort de sociala knapparna från kommentarsidan??? Det går inte ens att googla på då får man bara upp hur man lägger till sociala knappar och inte hur man tar bort dem!
Men jag tänker själv att det bara är en fas och att snart blir det bättre och nu har jag gått runt och tänkt så sen i maj och verkar inte förstå att det blir inte bättre
”Ledsen att du måste arbeta med ett klantarsle och idiot. Veckans arbetsmiljöproblem. Jag är ju för närvarande en ”hårt arbetande” hemmafru och sambon, som går upp klockan 5 på mornarna, har under veckan sovit på soffan för att slippa vakna stup i ett av barnens hostattacker
Jag jobbade sent och var tvungen att handla och därför blev det ännu senare middag, ikväll åt vi pasta med tryffelolja och oxfilé, tar bara några minuter att göra
Vispa sen ner äggen. Häll sen på den ljusa smeten och dra några snirkliga mönster med en kniv. ), sen ska jag se om jag kan lyckas med det här med surdegsbröd
Häll i blandningen i en glaslåda eller något annat som går att förvara i frysen. Servera glassen i några fina glas och klicka över lite ljummen bärkompott
Jag kom hem sent från jobbet ikväll så det var tur att jag planerat snabbmat. Jag hittade en dutt med tomatsås och tortillabröd i frysen igår så pizza blev det
Så efter att ha varit vaken en stund in på småtimmarna så sov jag länge idag på fm, vilket inte heller är så bra, då lär jag ju absolut inte somna som jag skall i kväll
Skriver mer senare, ha en bra söndag. Hejsan. Orkade precis göra mig en lunch, en snabb och enkel lunch. Det blev äggröra med salt/peppar i, med stekta champinjoner och röd paprika (stekte detta i margarin, allkrydda och vitlökskrydda
Eftersom Emelie, min "bonusdotter" inte var här på nyår så tog vi en lite sen nyårsmiddag här hemma i fredags när hon kom med hummersoppa till förrätt, oxfile´till huvudrätt och kärleksmums med en klick glass till efterrätt
om surdegen är dallrig i konsistensen och har vackra bubblor, är den klar. Sätt en plåt eller baksten i mitten av ugnen och en oöm plåt på nedersta falsen
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.