5 portioner6 ProPoints/port625-750 g tunnskivad kycklingbrösfilé1 skivad gul lök1 pkt (125 g) kotlettbacon2 msk fransk senap1 dl grovt hackad persilja5 st skalade morötter, skurna i stora bitar5 dl färdigblandad kycklingfond enl instruktioner på flaskan10 grillspett½ dl fraiche 8%1 dl Mat Extra 4%saltpepparFräs bacon och den skivade löken i en stekpanna till hela har fått lite färg och löken har mjuknat
Jag tänkte testa samma fyllning som det var till Kycklingrouladerna. Till middag idag skall vi ha Laxfilé med tärnad bacon, stekt lök,fransk senap, persilja och lite grädde som får koka ihop
Kycklingroulader. Kycklingroulader. . Jag hade ett helt paket tunnskivad kyckling (Guldfågel) över från att jag prövade ut recept till Svensk Fågels tävling, Pippi på Svensk Fågel
Kycklingroulader. Kvällens middag. Förrätt. Röra på rökt nötkött, finhackad rödlök, pepparrot (på tub), majonnäs (den du gjorde i måndags), crème fraiche, dill och en nypa peppar
Rulla in kycklingrouladerna hårt i plastfilm och lägg de i sjudande vatten i cirka 10-12 minuter. Börja med att bryna 150 g smör i en liten kastrull på spisen på låg värme
Leif Mannerströms kycklingroulader med lök, persilja och bacon. Ingen av er kan väl ha missat Guldfågels TV-reklam i samarbete med mästerkocken Leif Mannerström
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.