Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans medkycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Kycklinglårfilé, salt, svartpeppar, torkad oregano eller basilika, parmaskinka, färskost med någon smak, vispgrädde, balsamvinäger, kycklingfond eller kycklingbuljongtärning, vitlöksklyftor
Svamp, knaperstekt parmaskinka och grov dijonsenap ger den här kycklingen smak och karaktär. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i lite olivolja och en klick smör
KycklingfiléerParmaskinka/torkad skinkaBalsamicovinägerRöd pesto (ej vanlig grön. Kycklingfiléer. Smörj en ungsfast form med olja och häll i ett par msk balsamicovinäger
Kycklingmedparmaskinka,balsamsås och råris. Krydda kycklingenmed salt,peppar och oregano. Linda parmaskivorna runt kycklingen och ägg dem i en ugnsfastform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.