Parmaskinka är bland det godaste jag vet, och när den fick hoppa in i ugnen tillsammans medkycklingen, grädde och balsamvinäger så kunde det inte bli annat än gott
Svamp, knaperstekt parmaskinkaochgrovdijonsenap ger den här kycklingen smak och karaktär. Dela kycklingen i mindre bitar och stek dem i lite olivoljaoch en klick smör
Servera omgåendemedvaniljglassochrostad vit choklad. Karamellisera strösockret i en stekpanna på medelvärme tills det blivit gyllene, häll på champagnen, lägg i vaniljstång och märg
Ta upp kycklingenoch håll den varm. Kycklingfilémedcitron- ochbalsamicosås. Här kommer ett tips på en väldigt godkycklingrättmed smak av citronochrosmarin
Lika medhjortronsylten. Vispa grädden, inte för hårt och lägg en klick bredvid glassen. Formakulor av glassen och lägg på 4 assietter. Droppa över ca 2 cl likör/portion. 1 paket vaniljglass. 400 g hjortronsylt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.