2 kycklinglår, stora salt vitpeppar rapsolja soja rosmarin timjan 10 steklökar, skalade ca 200 g champinjoner 1 hönsbuljongtärning 2 msk tomatpuré 2 msk citron, pressad ca 3 dl vatten
Dela kycklingen i mindre bitar. Ta upp champinjonerna och bryn kycklingdelarna i resten av oljan. 1 färsk kyckling, ca 1,3 kg. 5 dl kycklingbuljong. 4 portioner 1 färsk kyckling, ca 1,3 kg 8 medelstora potatisar. 5 dl kycklingbuljong
Ha i lite smör och olja igen och bryn kycklingbitarna tills de fått färg. 1 st Kyckling Fryst Hel. Bryn lökarna och champinjoner i lite olja och smör tills de fått bra med färg
Undra om det finns en helg då vi inte äter kyckling. I lördags blev det en mustig kycklinggryta och ris, en gryta som jag förberedde innan vi åkte o tittade på Isaks sista fotbollsmatch i cupen
För att göra det enkelt för mig använde jag färdiggrillad kyckling. Byt ut buljongen till grönsaksbuljong, uteslut kyckling och korv och ersätt med någon annan proteinkälla, t
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.