För att testa min nya Crock Pot så tillagade jag litekycklingikryddigtomatsås. Skär kycklingeni lagom stora bitar, bryn dem lite snabbt och lägg det sedan i lergrytan
Gör under tidenkycklingen. Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge. Tomatsås. Bryn kycklingfiléerna runt om i smör tills de känns klara
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan med tomatsåsen samt hackad persilja
Jag skulle bort under kvällen och hade tagit upp kycklingtillmiddag men hann intetillaga den före och efter skulle det bli alldeles för sent så då löste jag det på bästa improviserade sätt
Ta skinnet av kycklingen och dela varje klubba i två bitar, lår och ben. Skala och hacka lök och vitlök och lägg i grytan tillsammans med ingefära, kardemumma, koriander, paprikapulver, lagerblad, kanelstång och krossade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.