Jo då, det finnsminsann de som redan tjuvstartat med sillinläggningarna. Håkan tillhör gruppen av tjuvstartare, redan i förra veckan blev det inlagd stekt sill som snabbt följdes av hans favoritinläggning
Så har vi nu lyckats välja ut lite bilder från lördagskvällen då vi bjöd hem våra goda vänner Anne och Ingemar på middag, en middag som vi plötsligt fick för oss skulle ha ett italienskt tema
Fyll på med rosévin, gin, sockerlag, is och skaka. 3,5 dl fruktigt rosévin. 8 cl gin. Skär skivorna i 4 delar, muddla dem citron- och grapefruktsskivorna i en shaker
Så in i bombens gott och så långt ifrån grillat man kan komma. De kan behövas ibland, inte sant. När jag gör fläskpannkaka steker jag först fläsket på ugnsplåten i ugnen på ca 220 grader tills det är knaprigt och gott, sen slår jag över pannkakssmeten och in i ugnen igen, sänker värmen till 200 grader. Tillsätt minst 6 ägg, gärna ett tjog. Gräddad ca 30 min på 200 grader. ca 30 min p
Fizz, fizzigare, fizzigast - Gin Fizz. Någon fördrink skulle vi ju ha när gästerna kom. Vi är lite oense om hur mycket sockerlag man ska ha i jag tycker mer och maken tycker mindre, smaken är ju som baken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.