Kryddiga filodegsrullar med dippsås
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g nötfärs
  • 1 gul lök, skivad
  • 1 klyfta vitkål, tunt strimlad
  • 1 vitlöksklyfta, hackad
  • 1 dm purjolök, skivad
  • 1 msk rapsolja
  • 1 röd spansk pepparfrukt, urkärnad och strimlad
  • 2 msk teriyakisås
  • 1 msk thai soja, ljus soja
  • 1 tsk socker
  • 1/2 lime, pressad saft
  • salt, svartpeppar
  • 1 paket kyld filodeg, ca 10 ark
  • 3/4 dl rapsolja
  • 2 msk thai soja, ljus soja
  • 1/2 dl sweet chilisås
  • 1 msk lime, pressad saft
  • 1 1/2 msk sesamfrön

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.