Kryddig kycklingfärs i pajskal med tomatsmak
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 dl tomatjuice från burktomaterna, se fyllning
  • 1 tsk fiberhusk
  • 3 dl grov glutenfri mjölmix, vi har använt Semper Grov Mix
  • salt
  • 50 g smör
  • 1 gul lök
  • 2 medelstora vitlöksklyftor
  • 400 g kycklingfärs
  • smör eller olja till stekning
  • 1 burk hela tomater à 400g
  • 1 msk spiskummin
  • 1/2 –1 tsk finmald chilipeppar
  • salt och svartpeppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 2 dl riven ost
  • 1 tomat

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.