Fyll krustadernamed röran. Ta bort skinn och ben från laxen och skär den i små bitar. småkrustader. Blanda crème fraiche, dill, peppar, salt och vinäger
Spritsa krämen i krustaderna, lägg på rädisskivorna och räkorna. Lägg dem evpå en bit hushållspapper. Rör getosten mjukmed dill ochsmaka av med salt och peppar
12 + 12. Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 2 msk philadelphiaost. 1 mskcreme fraiche. 12 krustader. Brieost och salamigratineradekrustader 12 st. 4 skivor salami. 12 krustader. Blanda ihop varje röra för sig och fyll krustadernasom sedan gratineras i ugn 175 grader ca 15 minuter. /Carina Ostgratinerade sweetchili krustadermed räkor 12 st. 2 msk philadelphiaost. 12 krustader. Brieost och salamigratineradekrustader 12 st
Minkompis Jenny var gullig och bidrog med den. Det är klart den godaste citruspaj jag någonsin ätit, precis lagomkrämig och varken för söt eller för sur
Laxröra. Lossa de sköra krustaderna väldigt försiktigt med hjälp av till exempel tandpetare. Krustader. Mixasamman alla ingredienser och tryck ut i småplåtformar
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något. 12 st krustader - 3 var. 50 g ädelost från Jämtland (jag använde Kvibille gräddädel)
Fördela i krustaderna och toppa med dill. Lite smått o gott på småtimmarna blir man ju alltid sugen på, detta är lätt att röra ihop och passar som förrätt då med lite större crustader
Lax är ju bara för gott, och ungefär lika dyrt, men någon gång måsteman ju få lyxa till det. Till den här röran spelar det ingen större roll vilken typ av lax det är, kallrökt, varmrökt, gravad eller stekt, bara att ta det man gillar bäst
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.