Det är det som är så kul med matlagning inget recept är ristat i sten, det är bara att låta kreativiteten flöda i köket och låta smaklökarna avgöra om du har lyckats
Att baka riktigt gott matbröd är ett äventyr i sig och kräver om man vill nå ett ypperligt resultat, uppmärksamhet, kreativitet, experimentlusta och modet att våga misslyckats när man tror att man hittat sin teknik
Jag måste säga att kreativiteten i köket börjar återvända. Äntligen. Tänk att det skulle krävas en avslutad föräldraledighet, mörkare kvällar och regniga kvällar för att jag skulle ta mig i kragen
Jag har ett bra tag följt Fanny och hennes blogg och imponerats av hennes fantastiska bilder, kreativitet när det kommer till att hitta på nyttiga recept och hennes kloka inställning till träning och hälsa
Inte så mycket kreativitet som flödar där. Mera fisk till folket. Lax igen. -) Grillad och kryddad med färdig mix med smak av chipotle (rökt paprika) och lite citrus
Jag älskade det och kreativiteten flödade. Jag har varit ute på ganska många pw´s senaste tiden, och något med det bästa med långa promenader är att man får tid för sig själv, man hinner rensa huvudet, tänka på gamla minnen, fundera ut nya mål och planer
Inspirationen till denna skapelse kommer från ett blogginlägg av Silverkocken , en man vars produktivitet och kreativitet i köket aldrig upphör att fascinera mig
Mitt flow är som bäst vid den tidpunkten, för då flödar kreativiteten och jag mår som absolut bäst. Jag tillhör kategorin äckligt morgonpigga, vilket innebär att jag oftast är på mitt arbete redan vid halv sju på morgonen
Man kan fylla den med vad man vill - bara din kreativitet som sätter stopp. När jag lagar mat kan jag ibland tycka att det är supersmidigt att ha allt i en form - slippa en massa olika moment
Jag har ju låtit kreativiteten flöda och sedan har jag också knarkat semmelinspiration på nätet. Det är ju semmeltider så det bara dånar om det, även om själva fettisdagen är om några veckor
Volymerna är inte skrivna i sten heller utan det är bara att låta kreativiteten flöda. Jordgubb, persika och banansmoothie blev en av topp 3 smoothies som jag gjort hittills
För att öka kreativiteten här hemma försöker vi äta mer vegetariskt, det är himla roligt att tänka på lite nya sätt och att knåpa ihop recept med bra beståndsdelar utan att det blir tråkigt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.