Servera den krämiga pastan i djupa tallrikar och toppa med baconkrisp och gurkstavar. Mixa såsen slät med en stavmixer och smaka av med salt och peppar
Men eftersom jag blir sugen på krämig pastasås ganska ofta försöker jag utöka repertoaren medkrämiga såser så att det inte blir för tjatigt (just carbonara är svårt att kännas som tjatigt men ändå)
Riv eller skär kålen fint och blanda med olja, vinäger, honung, salt och peppar. Salt och peppar. Tillsätt majonnäs och tranbär och toppa sedan med rostade nötter och några flertranbär
Ta lite mer olja om du vill ha den lite krämigareoch smaka eventuellt av med mer kryddor/kapris. Precis innan jag promenerade till stationen tryckte jag snabbt i mig en smörgås med den här krämiga röran
krämig broccolisallad med granatäpple, feta och avokado. Sedan hade jag i bulgur för mättnad, svarta bönor för protein, creme fraiche och majo för krämighet, chili för hetta samt rödlök och paprika för det har man ju typ alltid i sallad
Ös gärna på rejält med parmesanost, det gör det hela bara mer krämigtoch gott, och för dom som gillar svartpeppar så kan herr M rekommendera att dra några rejäla drag med pepparkvarnen också
400 g tagliatelle (eller vilken pasta du vill) salt 150 g pancetta (eller bacon, välj bra kvalité) 10 stjälk färsk mynta 2,5 dl frysta ärtor 100 g pecorinoost 1,5 dl crème fraîche 2,5 dl kokvatten från pastan svartpeppar, nymalen grönsallad (t
krämig saffranspasta med fänkål, dill och quorn. pasta, grönsaker ochkrämighet. Syftet är att tillsammans med våra läsare sprida gröna recept till alla som är intresserade av vegetarisk och vegansk matlagning
Lägg upp riset, gröna bönor i röd curry och fiskfilerna på tallrikar, garnera med lite extra lime och kanske lite Thaibasilika om du har tillgång till det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.