Annars har jag tränat en kund, skrivit kostupplägg till online-kunder, hyrt filmen "Afghan Luke"(som var riktigt dålig så ingen jag kan rekommendera), och myst med min sambo och våra busiga hundar
Jag har nu satt samman ett kostupplägg vilket jag kommer att påbörja inom kort. Ni som följer min blogg vet att jag just nu läser termin 4 på dietistprogrammet
Jag känner fortfarande att jag provar mig fram med kostuppläggen och träningen, men att jag lär mig lite mer för varje år och hoppas att få användning och nytta av all min kunskap i min träning
Tyvärr har jag alltför ofta sett hur oerfarna coacher ger samma kostupplägg till alla sina klienter eller som sätter klienterna på svältdieter utan uppföljning när tävlingen är gjord eller målet är nått och det gör mig riktigt ledsen
• Kostupplägg. Äntligen. Jag kan nu presentera ett roligt erbjudande för er som vill kämpa, svettas, skratta, stärka upp kroppen, förändra kostvanorna och ha riktigt roligt tillsammans – utomhus
På mitt kostupplägg så har jag fria händer att arbeta med mitt mentala sug. När vi hittar det kostupplägg som släcker det fysiska "kliet" i kroppen, det är då vi är rustade att lyckas i vår viktresa
Jag får ganska ofta frågan om hur mitt kostupplägg ser ut och vad jag äter. Dessutom får jag ibland frågor om vad det är för diet jag håller på med, om jag inte går omkring hungrig och hur jag orkar träna såpass mycket samtidigt som jag gör denna resa
Jag har ju under 2016 kört flera omgångar av mitt kostupplägg CLEAN28. Det är snart ett år sedan jag fick min licens som kostrådgivare och det har varit så himla kul att få följa alla de personer som gett mig förtroendet att hjälpa dem
Det var ett tag sedan som jag uppdaterade er om mitt kostupplägg och hur det går så jag tänkte att jag skulle uppdatera lite här då jag vaknade till ett riktigt bra resultat idag
Ett bra kostupplägg innehåller lägre andel kolhydrater och mer protein och fett. Då var det dags för det fjärde och avslutande inlägget i min serie på ämnet kroppstyper
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.