Servera med en klick gräddeoch lite färska bär. Man kokar upp en rad med ingredinser och låter det småkoka någon minut, låter det stelna i kylen och sen är det klart
Knäckebröd med frön ochflingsalt. Konstaterade i alla fall att det var alldeles för längesen jag uppdaterade bloggen och passar med det här inlägget på att bidra till månandens sötsak där temat är ”Morgon”
Säsong för semlor vilket knappast är så allergivänligt med vetebullar, mandelmassa ochgrädde. Till fyllning hade jag tänkt mixa malda solroskärnor med florsocker och någon droppe vätska för att ersätta mandelmassan, men så mycket orkade jag inte utan dottern fick lite hallonsylt och vi andra tog vanlig mandelmasssa i urgöpningen som gjordes i muffinsarna
Vispa gräddenmed vaniljsocker och citronmeliss hacket. På bilden finns även en skål med ljuvligt goda och knäckiga choklad tacoskal som min kollega Jenny hade med sig
Färga brunt med colorit och smaka av med salt och peppar. Jag bara reducerade såsen och lade till lite grädde, mer vin och lite timjan, stekte svamp som jag lade i och gjorde rotmos att servera till
Ännu ett lyckat "kok-ihop" med få ingredienser och minimalt med förberedelse. Blanda ihop grädde, stärkelse/Maizena, tomatpuré, dill, salt och vitpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.