Kokostårta med jordgubbar och vit choklad (6-8 bitar). Jag hade en tårtbotten över och ville göra en annorlunda tårta, eller en tårta som jag inte brukar göra i alla fall
Kokos är en viktig ingrediens i Thailändska köket, man kan göra många saker med kokos inte bara lagar mat, vi använda också i dessert men idag ska jag använda Färsk kokos i min tårta
I dag fyller jag år och jag blev jättesugen på att testa en Lime och kokostårta. Hipp Hurra för mig. Då det är min födelsedag så är det jag som bestämmer och alltså ingen gräddtårta
Sätt ugnen på 200 grader. Smöra och mjöla en rund eller rektangulär form med hög kant. , Smält margarinet och knäck chokladen i vattenbad, blanda ner cacao
Nu är tårtan klar & uppäten. Och den var verkligen god. Som jag sa tidigare så tog jag lite av varje utav några av recepten jag fick in från er och kombinerade det till den här tårtan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.