Dela kycklingen i portionsbitar. Skala och hacka löken och vitlöken. Dela chilin på längden, skrapa ut kärnorna och skär pepparfrukten i tunna strimlor
Skala schalottenlök och vitlök och hacka fint. Skala och riv ingefäran. Hetta upp olivoljan i en stor stekpanna och dela kycklingklubborna vid leden i 2 bitar, lägg sedan i kycklingen i pannan och bryn på båda sidor i 3-5min
Så fortsätter vi leken med att leka ihop hela rätten utan att använda kniv, som passar helt perfekt en kall dag som denna både till lunch, middag och till efter träningen
Kokospanerade kycklingklubbor med chiliRecept för ca 4 personer10st kycklingklubbor1 ägg2 dl riven kokos½ msk chilipulverSalt / Peppar Sätt ugnen på 200CTorka först av klubbornas med hushållspapper
KokoskycklingGillar man kokos som jag gör så är det här en lättlagad och trevlig vardagsrätt. Kokosmjölk kan man köpa i små burkar vilket är praktiskt att ha hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.